LA NIT DELS COSSOS

AGRAEIXO AL JOAN REVERTÉ (PERCUSSIÓ), EL RICARD IBARRA (GUITARRA) I L'ÀLIDA GUASCH I LA TERESA REVERTÉ (PIANO) LA SEVA MÚSICA I LA ISABEL VILLALBA LA SEVA VEU.

LA NIT DELS COSSOS
(Música i Versos)

Els textos vénen de la mà del Joan Guasch, home vital, creador entre la vegetació i les paraules, i de la Cèlia, per qui l'escriptura poètica és la reflexió contínua de la filosofia de viure. No podia ser d'una altra manera car la seva coneixença existeix mercés als versos, als mots que van compartir i que va convertir el pas del temps en desig de viure.

La música arriba a través de la Teresa Reverté, del Ricard Ibarra i del Joan Reverté.
Per a la Teresa la música és la claror que com la lluna arriba.
Per al ricard la música és una porta sempre oberta al món.
Per al joan la música és la companya del silenci.
S'hi afegeig la llum musical del nostre amic Arcadi solé a través del record del Ricard i la Teresa, i del Joan i la Cèlia també. L'Àlida Guasch vol aportar unes notes de color a les lletres dels seus pares i l'Astor Guasch hi serà present giravoltant amunt i avall fent alguna fotografia si el joc li ho permet. És un dia molt especial.

Les veus les posen la Isabel Villalba, artista contadora d'històries vitals, irradiadora d'energia còsmica, la Cèlia, el Joan i la Teresa. Tots són arrels del gran arbre de les paraulesque permet la comunicació entre les persones.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments